Menu

Erhverv

Grundfos

BESKRIVELSE:

Der er lavet en ombygning på 1250 m2 af eksisterende bygning samt en udvidelse på 3250 m2, idet der skal være plads til ca. 300 nye kontorpladser med tilhørende mødelokaler m.m.

Tilbygningen får både fælles-, enkeltmands- samt mødelokaler. Bygningen er bygget op i glas og i lyse og friske farver for, at give et godt og sundt arbejdsmiljø. Kantinen har også fået en renovering og ombygning, således, at den kan servicerer ca.4000 mennesker.

Tilbygning laves i samme kvalitetsmaterialer, som den eksisterende bygning. Tilbygningen falder derfor naturligt ind i omgivelserne. Udendørs er der kommet nye cykleskurer/rygekabiner i grå materialer. Der er kun brugt kvalitetsmaterialer i hele projektet for, at holde stilen og de rene linjer.

BYGGEFORM: Totalentreprise
BYGGEPERIODE: Februar 2012 – August 2013
OMFANG: Tilbygning på 3250 m2 samt 1250 m2 ombygning.